Dans

Net als fotografie is dans een vorm van expressie. Een pakkend beeld maken van de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen is voor mij als fotograaf een uitdaging!

Jeugd / familie

Een update van de gezinsfoto omdat de familie wordt uitgebreid, een aandenken aan oma’s 80e verjaardag of een jaar foto van elke jong nederland groep. Groepsfoto’s zijn een leuke herinnering voor later, waar u samen met vrienden of familie herinneringen bij kunt ophalen. Hebt u een familiedag, vriendenweekend of andere gelegenheid die u graag op foto wilt laten vastleggen, bijvoorbeeld op de Schatberg in Sevenum of op Centerparcs in America? Ik bespreek graag samen met u de verschillende mogelijkheden!

Carnaval

Carnaval is een kleurrijk feest vol gezelligheid, dans en plezier. Elk jaar dossen duizenden mensen in vooral Zuid-Nederland zich uit in de meest prachtige creaties en wordt met man en macht gewerkt aan de mooiste carnavalswagens. Voor een fotograaf natuurlijk een prachtig evenement om de vele feestelijk uitgedoste mensen en wagens zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Bijvoorbeeld tijdens de viering van carnaval op de basisschool of tijdens de presentatie van uw carnavalsgroep!

Kinderen Afrika

Tijdens reizen door Afrika, heb ik uiteraard vele foto’s gemaakt en nergens ben ik kinderen tegengekomen die liever op de foto wilden dan hier. Een foto maken is voor hen een hele happening en de beste poses worden aangenomen. Wanneer de kinderen uit Afrika zichzelf terugzien op het schermpje, kunnen ze hun lol dan ook niet op!